Apartamente Prelungirea Ghencea
Apartamentele situate in zona Prelungirea Ghencea au o caracteristica foarte importanta, peste 80% dintre ele sunt construite dupa anul 2000.

Fie ca sunt in vila sau in bloc, apartamentele respecta normele in vigoare impuse de statul roman. Ritmul alert in care s-a construit in ultimii ani, cat si deficitul de locuinte, a adus acestei zone o diversivitate de compartimentari si suprafete din care potentialii cumparatori pot alege.

Termenele clasice: semidecomandat, decomandat sau circular, precum si categoriile confort 1,2 sau sporit, au iesit din vocabularul consilierilor de vanzari pentru ca s-au construit apartamente atipice fata de proiectele executate inainte de revolutia din 1989.

Un alt aspect important al apartamentelor din zona prelungirea ghencea este ca preturile pentru imobilele noi sunt egale sau chiar mai mici decat cele din blocurile vechi, facand bineinteles calculul pe mp.

Este clar ca nu toata lumea a construit la fel, asa ca fiti foarte atenti la detalii atunci cand decideti sa va cumparati un camin nou.

Parc, restaurant, pizzerie, supermarket, piata, parcare subterana si terana, spatii de joaca pentru copii, strazi asfaltate, iluminat stadal, medic de familie, cabinet stomatologic, statie RATB centru Bucuresti.

+

Blocuri cu regim mic de inaltime in Cartierul Latin. Spatii verzi, cu gazon, flori, arbusti decorativi, stejari si alti copaci in jurul fiecarui bloc din Cartierul Latin. Locuri de joaca amenajat conform normelor UE, dotat din abundenta pentru copiii din Cartierul Latin. Farmacia si sfatul medicului pentru tine si familia ta in Cartierul Latin. Piata de legume-fructe si alte produse agro-alimentare chiar interiorul Cartierului Latin. Restaurant + pizzerie in Cartierul Latin. Salon de infrumusetare pentru femei si barbati in Cartierul Latin. Statia RATB in incinta - linia 122 si 222, Prelungirea Ghencea - Piata Victoriei, via Eroilor, cu autobuze Mercedes-Benz, cu capat de linie in interiorul Cartierului Latin. Supermarket cu gama completa de produse in Cartierul Latin. Locuri de parcare terane si subterane pentru fiecare apartament si vizitatorii prorietarilor din Cartierul Latin. Toate strazile si trotuarele din incinta Cartierului Latin sunt asfaltate iar zonele din jurul blocurilor sunt 100% spatii verzi. Toate blocurile sunt cu pod, acoperite cu tigla, pentru a evita surprizele neplacute sau cheltuielile periodice cu terasele blocurilor. Parc de relaxare in Cartierul Latin.
  • Cartierul Latin, str. Prelungirea Ghencea, nr45;
  • Dezvoltator direct si proprietar:
  • 0744-555.555
  • 0758-501.501
  • 0765-113.228
. Apartamente de 2 camere incepand de la 42.000 euro pentru Programul Prima Casa PROFITA ACUM!

* Oferta valabila in limita stocului disponibil.. Parc, restaurant, pizzerie, supermarket, piata, parcare subterana si terana, spatii de joaca pentru copii, strazi asfaltate, iluminat stadal, medic de familie, cabinet stomatologic, statie RATB centru Bucuresti.............