Reduceri, Promotii, Oferte speciale


Cele mai mari reduceri din istoria Cartierului Latin se intampla ACUM! Chiar TU poti profita de ele inainte ca stocul de apartamente sa se epuizeze! Chiar daca promotia se deruleaza pe o perioada lmitata in timp, noi credem ca toate apartamentele vizate se vor vinde cu mult inainte de termen!

Apartamente la super pret:
- 198 mpc - 88.000 euro, redus de la 90.000 EURO;
- 112mpc - 56.000 euro, redus de la 60.000 EURO;
- 106mpc - 55.000 euro, redus de la 59.000 EURO;
- 85 mpc - 44.000 euro redus de la 49.000 EURO.
***in limita stocului disponibil.

ATENTIE!!! TOATE GARSONIERELE SI APARTAMENTELE PRIMESC BOXA GRATUITA LA SUBSOL (intre 5 .5 si 22 mp)!

Vezi LISTA DE PRETURI... acum!


In plus, beneficiezi de promotia Programul "Prima Casa" pentru apartamente noi in blocuri noi, in Cartierul Latin - Prelungirea Ghencea!

Oferte concepute pentru Programul "Prima Casa" furnizate la cheie:
- apartamente de 2 camere incepand de la 43.000 Euro (TVA 5% inclus)
- garsoniere incepand de la 40.000 Euro (TVA 5% inclus)
- apartamente de 3 camere incepand de la 59.000 Euro (TVA 5% inclus)

* Oferta este valabila in limita stocului disponibil.

Oameni ca tine vorbesc despre Oferte:
Cea mai tare promotie ever! Daca si notarul ar fi la fel de "darnic", devin primul prorietar din Romania care-si cumpara apartament fara vreun leu cash in buzunar!!! Stie cneva un notar cu care ma pot intelege, plizzz? Mai bine platesc o rata la 5% cu Prima Casa decat o chirie la Vechea casa :D M-am hotarat, ma mut la casa mea!

Radu, Bucuresti (08-05-2013)

Parc, restaurant, pizzerie, supermarket, piata, parcare subterana si terana, spatii de joaca pentru copii, strazi asfaltate, iluminat stadal, medic de familie, cabinet stomatologic, statie RATB centru Bucuresti.

+

Blocuri cu regim mic de inaltime in Cartierul Latin. Spatii verzi, cu gazon, flori, arbusti decorativi, stejari si alti copaci in jurul fiecarui bloc din Cartierul Latin. Locuri de joaca amenajat conform normelor UE, dotat din abundenta pentru copiii din Cartierul Latin. Farmacia si sfatul medicului pentru tine si familia ta in Cartierul Latin. Piata de legume-fructe si alte produse agro-alimentare chiar interiorul Cartierului Latin. Restaurant + pizzerie in Cartierul Latin. Salon de infrumusetare pentru femei si barbati in Cartierul Latin. Statia RATB in incinta - linia 122 si 222, Prelungirea Ghencea - Piata Victoriei, via Eroilor, cu autobuze Mercedes-Benz, cu capat de linie in interiorul Cartierului Latin. Supermarket cu gama completa de produse in Cartierul Latin. Locuri de parcare terane si subterane pentru fiecare apartament si vizitatorii prorietarilor din Cartierul Latin. Toate strazile si trotuarele din incinta Cartierului Latin sunt asfaltate iar zonele din jurul blocurilor sunt 100% spatii verzi. Toate blocurile sunt cu pod, acoperite cu tigla, pentru a evita surprizele neplacute sau cheltuielile periodice cu terasele blocurilor. Parc de relaxare in Cartierul Latin.
  • Cartierul Latin, str. Prelungirea Ghencea, nr45;
  • Dezvoltator direct si proprietar:
  • 0744-555.555
  • 0758-501.501
  • 0765-113.228
. Apartamente de 2 camere incepand de la 42.000 euro pentru Programul Prima Casa PROFITA ACUM!

* Oferta valabila in limita stocului disponibil.. Parc, restaurant, pizzerie, supermarket, piata, parcare subterana si terana, spatii de joaca pentru copii, strazi asfaltate, iluminat stadal, medic de familie, cabinet stomatologic, statie RATB centru Bucuresti.............