Lista de preturi apartamente 4 camere | direct dezvoltator

Cartierul Latin ofera transparenta si corectitudine in calcularea si afisarea pretului real al unui apartament, in sensul ca afiseaza si pretul pe metru patrat construit, cel care conteaza cel mai mult, avand in vedere modul de cosntruire josnic, uzitat in general (pereti mai subtiri in interior dar si in exterior), locuinte daunatoare sanatatii (pereti din BCA, o spuma semisintetica, mai toxica decat caramida), etc.
Garantam cel mai mic pret/mp cosntruit SI cel mai bun raport calitate pret fata de orice cartier, ansamblu sau proiect imobiliar de apartamente in blocuri noi din zona de vest a Bucurestiului si nu numai: bloc din caramida poroterm (rosie), naturala, acoperit cu pod din lemn (nu smoala sau alte bazaconii care omoara viata) + structuri de rezistenta supraestimate + 2 linii RATB in incinta Cartierului Latin (122 si 222) + spatiu de joaca ingradit de peste 2000mp + 1000 de alte avantaje.
La vizionare venim informati la zi, cu o analiza comparativa a preturilor pe metru patrat a tuturor proiectelor imobiliare din zona Prelungirea Ghencea - Ghencea - Drumul Taberei, care incearca sa ascunda preturi pe metru patrat construit, chiar si DUBLE fata de pretul corect:
- 803 euro/mpc (Latin Residence - care NU este si NU face parte din Cartierul Latin, in ciuda folosirii fara limite a marcii inregistrate "Cartierul Latin", in site-urile proprii si campaniile AdWords pe Google, in scopul de a induce in eroare clientii de buna-credinta afisand exact "Cartierul Latin OFICIAL - Verifica", determinandu-i sa creada ca vor viziona si cumpara in Cartierul Latin, chiar prin consultantii angajati ai Cartierului Latin); mentionam ca "latin-residence.ro este firma (tip agentie) care vinde pe baza de comision ascuns (inclus in preț) apartamente in "Latin Residence". Evitati sarlatanii si impostorii. Evitați comisionul lor mergand direct la dezvoltator (latinresidence.net), daca prețurile, calitatea și garanția noastra nu v-au convins... iremediabil :)
- 741 euro/mpc (Ghencea Residence), 669 euro/mpc (Anghel Residence), 645 euro/mpc (Val Residence), etc, etc.
Nu am pus la socoteala ca spuma semisintetica din BCA vi se ofera drept "suport" bun pentru o viata noua, tie si copilului tau.

Va invitam sa discutam despre un camim sigur si sanatos, pentru o viata noua, cu preturi incepand de la 488 EURO/mpc! Haideti sa ne cunoastem!

 
SHIŢA 3D
(RELEVEU)
NR. AP.
BLOC
SCARA
ETAJ
SUPRAFAŢĂ COSTRUITĂ APARTAMENT
SUPRAFAŢĂ BOXĂ LA SUBSOL
SUPRAFAŢĂ APARTAMENT + BOXĂ
PREŢ
Apartament+Boxa
(EURO/MPC)
SUPRAFAŢĂ TOTALĂ
cu părţi comune
PREŢ (CU TVA 5% INCLUS)
CLICK PE DETALII!
2
D1
1
P
170.41 mpc
-
170.41 mpc
⇒ 616 Euro/mpc
201.49 mp
105,000 EURO
DETALII
64
D1
3
P
168.13 mpc
-
168.13 mpc
⇒ 642 Euro/mpc
199.45 mp
108,000 EURO
DETALII
65
D1
3
P
174.49 mpc
-
174.49 mpc
⇒ 619 Euro/mpc
206.88 mp
108,000 EURO
DETALII

* FOARTE IMPORTANT: apartamentele se vand la cheie, indiferent de gradul de finisare actual. Un apartament care este la stadiul "in curs de amenajare" reprezinta un avantaj imens pentru cei care doresc sa-și personalizeze locuința in proprile colori, cu modele de gresie, fainața, parchet, instalații sanitare preferate... fara limite! Casa ta va arata exact cum ai visat, fara niciun efort din partea ta!

CASA TA IN CULORI ESTE AICI! VINO, ACUM ESTE MOMENTUL!

PREŢURI GARSONIERE       PREŢURI APARTAMENTE 2 CAMERE       PREŢURI APARTAMENTE 3 CAMERE       PREŢURI APARTAMENTE 4 CAMERE