Programul "Prima Casa"
Documentatia necesara pentru contaractarea unui credit de tip PRIMA CASA

1-Contract individual de munca cu toate actele aditionale ale acetsuia in copie
2-Adeverinta de venituri eliberata de compania -firma angajatoare si copie carte de munca stampilata si semnata de catre emitent-angajator.
*Adeverinta de venit specifica bancii creditoare in original emisa cu maxim 30 zile calendaristice inaintea depunerii dosarului.
3- Certificat de casatorie in original si copie ,doar daca se impune.
4-Actul de identitatate solicitant ,iclusiv sotie /sot sau codebitori in original si copie.
5-Evaluare imobil-raport evaluare imobil intocmit de catre un evaluator imobiliar indicat de catre banca.
6-Dovada justificarii aportului propriu -antecontract V-C sau depunerea in cont a sumei de 5%
7- Documentatia imobilului
Acte de proprietate, autorizatie de construire, procesverbal de receptie, cadastru, intabulare,certificat fiscal, certificare energetica, acte identitate vanzatori.
8-Declaratia notariala conform careia solicitatantii nu detin in proprietate un imobil sau daca detin acesta are o suprafata utila totala mai mica de 50mp.

Programul Guvernamental - Prima Casa 4 se desfasora in anul 2013 prin intermediul a 16 banci participante.
Lista Banci - Prima Casa:

- Alpha Bank
- BCR
- BRD
- Bank, Bancpost
- Banca Transilvania
- Banca Românească
- CEC Bank
- Credit Agricole-fosta Emporiki Bank
- Intesa Sanpaolo,
- Leumi Bank
- Millennium Bank
- OTP Bank
- Piraeus Bank
- UniCredit Ţiriac Bank
- RIB
- Raiffeisen Bank

Parc, restaurant, pizzerie, supermarket, piata, parcare subterana si terana, spatii de joaca pentru copii, strazi asfaltate, iluminat stadal, medic de familie, cabinet stomatologic, statie RATB centru Bucuresti.

+

Blocuri cu regim mic de inaltime in Cartierul Latin. Spatii verzi, cu gazon, flori, arbusti decorativi, stejari si alti copaci in jurul fiecarui bloc din Cartierul Latin. Locuri de joaca amenajat conform normelor UE, dotat din abundenta pentru copiii din Cartierul Latin. Farmacia si sfatul medicului pentru tine si familia ta in Cartierul Latin. Piata de legume-fructe si alte produse agro-alimentare chiar interiorul Cartierului Latin. Restaurant + pizzerie in Cartierul Latin. Salon de infrumusetare pentru femei si barbati in Cartierul Latin. Statia RATB in incinta - linia 122 si 222, Prelungirea Ghencea - Piata Victoriei, via Eroilor, cu autobuze Mercedes-Benz, cu capat de linie in interiorul Cartierului Latin. Supermarket cu gama completa de produse in Cartierul Latin. Locuri de parcare terane si subterane pentru fiecare apartament si vizitatorii prorietarilor din Cartierul Latin. Toate strazile si trotuarele din incinta Cartierului Latin sunt asfaltate iar zonele din jurul blocurilor sunt 100% spatii verzi. Toate blocurile sunt cu pod, acoperite cu tigla, pentru a evita surprizele neplacute sau cheltuielile periodice cu terasele blocurilor. Parc de relaxare in Cartierul Latin.
  • Cartierul Latin, str. Prelungirea Ghencea, nr45;
  • Dezvoltator direct si proprietar:
  • 0744-555.555
  • 0758-501.501
  • 0765-113.228
. Apartamente de 2 camere incepand de la 42.000 euro pentru Programul Prima Casa PROFITA ACUM!

* Oferta valabila in limita stocului disponibil.. Parc, restaurant, pizzerie, supermarket, piata, parcare subterana si terana, spatii de joaca pentru copii, strazi asfaltate, iluminat stadal, medic de familie, cabinet stomatologic, statie RATB centru Bucuresti.............