Informatii notariale
Pentru informatii notariale legate de documentatia specifica achizitionarii unui apartament in cadrul Cartierului Latin,persoanele interesate se pot adresa Biroului Notarial partener ,, Razvan Georgescu "

Servicii oferite:

Antecontracte Vanzare cumparare bunuri imobile
Contaracte de inchiriere sau comodat
Contracte de ipoteca
Contaracte de partaj / alipiri/dezmembrari/lotizari
Contracte de vanzare-cumparare
Contracte de schimb / donatie / intretinere / renta viagera / imobiliare
Conventii Matrimoniale
Dezbateri succesiuni legale / testamentare
Legalizari de copii ale inscrisurilor
Legalizari de semnatura
Legalizarea semnaturii traducatorului autorizat
Procuri administrare sau speciale
Procedura divortului cu sau fara copii minori
Testamente

Tel : 021.413.16.96
Bucuresti, sect. 6,
Drumul Taberei nr 85

Parc, restaurant, pizzerie, supermarket, piata, parcare subterana si terana, spatii de joaca pentru copii, strazi asfaltate, iluminat stadal, medic de familie, cabinet stomatologic, statie RATB centru Bucuresti.

+

Blocuri cu regim mic de inaltime in Cartierul Latin. Spatii verzi, cu gazon, flori, arbusti decorativi, stejari si alti copaci in jurul fiecarui bloc din Cartierul Latin. Locuri de joaca amenajat conform normelor UE, dotat din abundenta pentru copiii din Cartierul Latin. Farmacia si sfatul medicului pentru tine si familia ta in Cartierul Latin. Piata de legume-fructe si alte produse agro-alimentare chiar interiorul Cartierului Latin. Restaurant + pizzerie in Cartierul Latin. Salon de infrumusetare pentru femei si barbati in Cartierul Latin. Statia RATB in incinta - linia 122 si 222, Prelungirea Ghencea - Piata Victoriei, via Eroilor, cu autobuze Mercedes-Benz, cu capat de linie in interiorul Cartierului Latin. Supermarket cu gama completa de produse in Cartierul Latin. Locuri de parcare terane si subterane pentru fiecare apartament si vizitatorii prorietarilor din Cartierul Latin. Toate strazile si trotuarele din incinta Cartierului Latin sunt asfaltate iar zonele din jurul blocurilor sunt 100% spatii verzi. Toate blocurile sunt cu pod, acoperite cu tigla, pentru a evita surprizele neplacute sau cheltuielile periodice cu terasele blocurilor. Parc de relaxare in Cartierul Latin.
  • Cartierul Latin, str. Prelungirea Ghencea, nr45;
  • Dezvoltator direct si proprietar:
  • 0744-555.555
  • 0758-501.501
  • 0765-113.228
. Apartamente de 2 camere incepand de la 42.000 euro pentru Programul Prima Casa PROFITA ACUM!

* Oferta valabila in limita stocului disponibil.. Parc, restaurant, pizzerie, supermarket, piata, parcare subterana si terana, spatii de joaca pentru copii, strazi asfaltate, iluminat stadal, medic de familie, cabinet stomatologic, statie RATB centru Bucuresti.............