Cum disting un credit bun
Cum disting un credit bun?

Ultimii cinci sase ani au scos la iveala o problema legata de creditarea pentru achizitia de locuinte prin diversele produse oferite de banci
Mult timp un credit bun era socotit acel credit care iti oferea suma maxima de care aveai nevoie.
In acest moment lucrurile stau altfel, asa incat creditul bun este acela care iti confera :
-clauze contaractuale corecte
-eligibilitate pentru toate tipurile de venit realizat
-finantare in valuta/moneda dorita
-o rata pe care ti-o permiti, pe o perioada echilibrata.
-conditii de rambursare anticipata fara comisioane aberante .
-Avans de 5-15% din suma platita pentru achizitie.
-comisioane corecte pentru administrare cont.
-receptivitate din partea bancii creditoare in momentele de impas financiar .

nota:
Datorita contexului financiar international ,pentru foarte multi cumpartori, experienta creditarii in CHF este in acest moment una foarte trista.

Parc, restaurant, pizzerie, supermarket, piata, parcare subterana si terana, spatii de joaca pentru copii, strazi asfaltate, iluminat stadal, medic de familie, cabinet stomatologic, statie RATB centru Bucuresti.

+

Blocuri cu regim mic de inaltime in Cartierul Latin. Spatii verzi, cu gazon, flori, arbusti decorativi, stejari si alti copaci in jurul fiecarui bloc din Cartierul Latin. Locuri de joaca amenajat conform normelor UE, dotat din abundenta pentru copiii din Cartierul Latin. Farmacia si sfatul medicului pentru tine si familia ta in Cartierul Latin. Piata de legume-fructe si alte produse agro-alimentare chiar interiorul Cartierului Latin. Restaurant + pizzerie in Cartierul Latin. Salon de infrumusetare pentru femei si barbati in Cartierul Latin. Statia RATB in incinta - linia 122 si 222, Prelungirea Ghencea - Piata Victoriei, via Eroilor, cu autobuze Mercedes-Benz, cu capat de linie in interiorul Cartierului Latin. Supermarket cu gama completa de produse in Cartierul Latin. Locuri de parcare terane si subterane pentru fiecare apartament si vizitatorii prorietarilor din Cartierul Latin. Toate strazile si trotuarele din incinta Cartierului Latin sunt asfaltate iar zonele din jurul blocurilor sunt 100% spatii verzi. Toate blocurile sunt cu pod, acoperite cu tigla, pentru a evita surprizele neplacute sau cheltuielile periodice cu terasele blocurilor. Parc de relaxare in Cartierul Latin.
  • Cartierul Latin, str. Prelungirea Ghencea, nr45;
  • Dezvoltator direct si proprietar:
  • 0744-555.555
  • 0758-501.501
  • 0765-113.228
. Apartamente de 2 camere incepand de la 42.000 euro pentru Programul Prima Casa PROFITA ACUM!

* Oferta valabila in limita stocului disponibil.. Parc, restaurant, pizzerie, supermarket, piata, parcare subterana si terana, spatii de joaca pentru copii, strazi asfaltate, iluminat stadal, medic de familie, cabinet stomatologic, statie RATB centru Bucuresti.............