Cum aleg o locuinta
Cum alegi o locuinta?

Prin aceste cateva randuri adresate cumparatorilor incercam sa reamintim cele mai importante caracteristici ale unei locuinte ce trebuie ragasite la aprtamentele vizionate.
-Tipul constructiei, unde este ampalsat apartamentul , cum este realizat imobilul, cate etaje are, grad seismicitate, retele utilitati, acces si spatiul exterior
-Spatiul, suprafata si volumetria apartamentului.
-Necesarul de camere si spatiu depozitare in functie de numarul de membrii actuali sau viitori.
-Dispunerea incintelor interiore si distributia spatiului pe camere
-Suprafata vitrata ca sursa de lumina naturala si modalitate de circulatie a aerului
-Orientare catre punctele geografice in funcie de preferinte est, sud, vest, nord.
-Facilitatile zonei - mijloace de transport, gradinite, scoli, supermarket.
-Calitatea vietii in zona - nivel de zgomot, poluare, tipologia si statutul social financiar al celorlalti colocatari.
-Vandabilitate - in cazul in care se ia decizia vanzarii cat de repede se recuperaza suma, sau ce profit se pote obtine.
-Cheltuielile curente cu utilitatile si mentenanta .

Parc, restaurant, pizzerie, supermarket, piata, parcare subterana si terana, spatii de joaca pentru copii, strazi asfaltate, iluminat stadal, medic de familie, cabinet stomatologic, statie RATB centru Bucuresti.

+

Blocuri cu regim mic de inaltime in Cartierul Latin. Spatii verzi, cu gazon, flori, arbusti decorativi, stejari si alti copaci in jurul fiecarui bloc din Cartierul Latin. Locuri de joaca amenajat conform normelor UE, dotat din abundenta pentru copiii din Cartierul Latin. Farmacia si sfatul medicului pentru tine si familia ta in Cartierul Latin. Piata de legume-fructe si alte produse agro-alimentare chiar interiorul Cartierului Latin. Restaurant + pizzerie in Cartierul Latin. Salon de infrumusetare pentru femei si barbati in Cartierul Latin. Statia RATB in incinta - linia 122 si 222, Prelungirea Ghencea - Piata Victoriei, via Eroilor, cu autobuze Mercedes-Benz, cu capat de linie in interiorul Cartierului Latin. Supermarket cu gama completa de produse in Cartierul Latin. Locuri de parcare terane si subterane pentru fiecare apartament si vizitatorii prorietarilor din Cartierul Latin. Toate strazile si trotuarele din incinta Cartierului Latin sunt asfaltate iar zonele din jurul blocurilor sunt 100% spatii verzi. Toate blocurile sunt cu pod, acoperite cu tigla, pentru a evita surprizele neplacute sau cheltuielile periodice cu terasele blocurilor. Parc de relaxare in Cartierul Latin.
  • Cartierul Latin, str. Prelungirea Ghencea, nr45;
  • Dezvoltator direct si proprietar:
  • 0744-555.555
  • 0758-501.501
  • 0765-113.228
. Apartamente de 2 camere incepand de la 42.000 euro pentru Programul Prima Casa PROFITA ACUM!

* Oferta valabila in limita stocului disponibil.. Parc, restaurant, pizzerie, supermarket, piata, parcare subterana si terana, spatii de joaca pentru copii, strazi asfaltate, iluminat stadal, medic de familie, cabinet stomatologic, statie RATB centru Bucuresti.............