Informatii Cartierul Latin

Informatii generale despre Cartierul Latin: care este cel mai scurt drum dinspre Bucuresti, Bragadiru, Soseaua de Centura; vecinatati, istoric, locuitori, integrare in piata imobiliara din Bucuresti si zona de vest a Capitalei, etc.


Oameni ca tine vorbesc despre Informatii Cartierul Latin:
Ce poze, foarte frumoase :)

Marian, Bucuresti (19-06-2014)
PENTRU CINE STA IN CARTIERUL LATIN SI ARE NEVOIE DE UNGHIUTE!
Amalia, stilist protezist unghii false cu gel si trainer, atestat international, cursuri absolvite in Franta, experienta de peste 3 ani in unghiile tehnice, aplic unghiute false cu tips sau constructie.


Lucrez numai cu produse profesionale de top din Franta si SUA.
Geluri aduse din SUA care nu "ard" la lampa UV, nu deterioreaza unghia, nu o ingroasa, nu ingalbenesc unghia.
Tispurile foarte subtiri, imita perfect unghia naturala, Peggy Sage- Franta, au bord foarte ingust fara sa deterioreze astfel unghia naturala si se dau jos prin topire cu o solutie speciala.
Unghiile construite le fac subtiri si imita perfect naturaletea.

Aplicat Gel pe unghia naturala - 60 lei
Aplicat Unghii false cu tips si gel - 70 lei
Constructie unghii false din gel pe sablon - 80 lei
Intretinere - 50 lei
Indepartat gel vechi la unghiile facute la altcineva deoarece gelurile "nu se pupa" intre ele - 20 lei
French permanent, oja permanenta, glittere - 30 lei

Cursuri de 1 zi in care se preda atat teorie cat si practica.Se lucreaza cu produsele mele.Ma deplasez in orice zona din Bucuresti!
Vei invata tot ce e necesar pentru aplicarea unghiilor false!
Curs de 1 zi pentru aplicarea unghiilor false cu tips / aplicarea french-ul permanent, strasuri, glittere si aplicarea gelului colorat - 250 lei
Curs de 1 zi pentru constructia unghiilor cu gel, french-ul, strasuri, glittere, aplicarea gelului colorat - 250 lei
BONUS: Se explica si preda teorie despre aplicarea gelului pe unghia naturala si aplicarea ojei permanente!

Alege CALITATE, EXPERIENTA & PROFESIONALISM chiar la tine acasa!
Facebook:AmaliaMakeUpArtist
0736979420

amalia, BUCURESTI (05-11-2013)
Imi place in acest cartier pentru ca pot in sfarsit sa ies din bloc direct pe o banca inconjurat de iarba si copaci, pentru a citi o carte la soare sau altele; pentru ca pot sa ies din bloc si sa urc in autobuz, ca sa ajung direct in centru, pentru ca am simt in siguranta si confort deplin.

Vicentiu, Bragadiru (10-04-2013)
La acest articol au contribuit 3 vizitatori! Va rugam sa fiti persoana care comenteaza despre Informatii Cartierul Latin. VA MULTUMIM!
Nume Localitate, judet: Comenteaza!
Rescrieti codul: introduceti codul de verificare

Parc, restaurant, pizzerie, supermarket, piata, parcare subterana si terana, spatii de joaca pentru copii, strazi asfaltate, iluminat stadal, medic de familie, cabinet stomatologic, statie RATB centru Bucuresti.

+

Blocuri cu regim mic de inaltime in Cartierul Latin. Spatii verzi, cu gazon, flori, arbusti decorativi, stejari si alti copaci in jurul fiecarui bloc din Cartierul Latin. Locuri de joaca amenajat conform normelor UE, dotat din abundenta pentru copiii din Cartierul Latin. Farmacia si sfatul medicului pentru tine si familia ta in Cartierul Latin. Piata de legume-fructe si alte produse agro-alimentare chiar interiorul Cartierului Latin. Restaurant + pizzerie in Cartierul Latin. Salon de infrumusetare pentru femei si barbati in Cartierul Latin. Statia RATB in incinta - linia 122 si 222, Prelungirea Ghencea - Piata Victoriei, via Eroilor, cu autobuze Mercedes-Benz, cu capat de linie in interiorul Cartierului Latin. Supermarket cu gama completa de produse in Cartierul Latin. Locuri de parcare terane si subterane pentru fiecare apartament si vizitatorii prorietarilor din Cartierul Latin. Toate strazile si trotuarele din incinta Cartierului Latin sunt asfaltate iar zonele din jurul blocurilor sunt 100% spatii verzi. Toate blocurile sunt cu pod, acoperite cu tigla, pentru a evita surprizele neplacute sau cheltuielile periodice cu terasele blocurilor. Parc de relaxare in Cartierul Latin.
  • Cartierul Latin, str. Prelungirea Ghencea, nr45;
  • Dezvoltator direct si proprietar:
  • 0744-555.555
  • 0758-501.501
  • 0765-113.228
. Apartamente de 2 camere incepand de la 42.000 euro pentru Programul Prima Casa PROFITA ACUM!

* Oferta valabila in limita stocului disponibil.. Parc, restaurant, pizzerie, supermarket, piata, parcare subterana si terana, spatii de joaca pentru copii, strazi asfaltate, iluminat stadal, medic de familie, cabinet stomatologic, statie RATB centru Bucuresti.............