Forum garsoniere Cartierul Latin

Totul despre garsonierele din Cartierul Latin, pe Forum!


Oameni ca tine vorbesc despre Forum garsoniere Cartierul Latin:
Ne bucuram ca va place! Daca facem un calcul la cele doua tipuri de garsoniere propuse pe site, pretul/mp util ar fi sub 800 euro/mp UTIL sau aproximativ 650 EURO/mp construit. Va recomandam sa veniti sa vedeti toate variantele existente din Cartierul Latin, cu tot cu bogatia de copaci si flori, vedere panoramica a intregii zone rezidentiale Prelungirea Ghencea, Drumul Taberei... si alte avantaje "la cheie"!

Cartierul Latin, Bucurest (04-06-2014)
i-mi place catieru si as vrea sa stiu care este pretul pe m2 la garsoniere

radulescu dana, bucuresti (20-05-2014)
La acest articol au contribuit 2 vizitatori! Va rugam sa fiti persoana care comenteaza despre Forum garsoniere Cartierul Latin. VA MULTUMIM!
Nume Localitate, judet: Comenteaza!
Rescrieti codul: introduceti codul de verificare

Parc, restaurant, pizzerie, supermarket, piata, parcare subterana si terana, spatii de joaca pentru copii, strazi asfaltate, iluminat stadal, medic de familie, cabinet stomatologic, statie RATB centru Bucuresti.

+

Blocuri cu regim mic de inaltime in Cartierul Latin. Spatii verzi, cu gazon, flori, arbusti decorativi, stejari si alti copaci in jurul fiecarui bloc din Cartierul Latin. Locuri de joaca amenajat conform normelor UE, dotat din abundenta pentru copiii din Cartierul Latin. Farmacia si sfatul medicului pentru tine si familia ta in Cartierul Latin. Piata de legume-fructe si alte produse agro-alimentare chiar interiorul Cartierului Latin. Restaurant + pizzerie in Cartierul Latin. Salon de infrumusetare pentru femei si barbati in Cartierul Latin. Statia RATB in incinta - linia 122 si 222, Prelungirea Ghencea - Piata Victoriei, via Eroilor, cu autobuze Mercedes-Benz, cu capat de linie in interiorul Cartierului Latin. Supermarket cu gama completa de produse in Cartierul Latin. Locuri de parcare terane si subterane pentru fiecare apartament si vizitatorii prorietarilor din Cartierul Latin. Toate strazile si trotuarele din incinta Cartierului Latin sunt asfaltate iar zonele din jurul blocurilor sunt 100% spatii verzi. Toate blocurile sunt cu pod, acoperite cu tigla, pentru a evita surprizele neplacute sau cheltuielile periodice cu terasele blocurilor. Parc de relaxare in Cartierul Latin.
  • Cartierul Latin, str. Prelungirea Ghencea, nr45;
  • Dezvoltator direct si proprietar:
  • 0744-555.555
  • 0758-501.501
  • 0765-113.228
. Apartamente de 2 camere incepand de la 42.000 euro pentru Programul Prima Casa PROFITA ACUM!

* Oferta valabila in limita stocului disponibil.. Parc, restaurant, pizzerie, supermarket, piata, parcare subterana si terana, spatii de joaca pentru copii, strazi asfaltate, iluminat stadal, medic de familie, cabinet stomatologic, statie RATB centru Bucuresti.............