Forum Cartierul Latin


Forumul oficial al Complexului rezidetial Cartierul Latin - Prelungirea Ghencea.

Mai jos aveti lista temelor propuse de catre noi si de catre dumneavostra, cei care doriti sa informati corect despre tot ce se intampla in comunitatea care traieste in Cartierul Latin. Va rog sa folositi un limbaj decent, multumim pentru laude, multumim pentru critici.
Va asiguram ca luam act de cunostiinta in fiecare zi si ne straduim sa analizam si sa punem in aplicare tot ce concluzionam impreuna aici, pe forumul oficial al Cartierului Latin, de pe siteul oficial al Cartierului Latin.


Intra si tu in comunitatea Cartierul Latin! Spuneti parerea libera pe forum sau propune o tema pe care sa o comentam toti!

Va multumim!

Oameni ca tine vorbesc despre Forum Cartierul Latin:
Intr-adevar, foarte frumos!

Bogdan, Bucuresti (17-07-2014)
Este blocul D1; intrati in Cartierul Latin, mergei drept inainte si in capat vedeti scris Birou vanzari: acesta este blocul. Altfel, mai toate blocurile sunt inverzite si inflorite :)

Marian, Cartierul Latin (03-07-2014)
Stie cineva ce bloc este acesta cu trandafiri multi si pomi fructiferi? Si unde este amplasat?

Mihaela, Prelungirea Ghencea (23-06-2014)
La acest articol au contribuit 3 vizitatori! Va rugam sa fiti persoana care comenteaza despre Forum Cartierul Latin. VA MULTUMIM!
Nume Localitate, judet: Comenteaza!
Rescrieti codul: introduceti codul de verificare

Parc, restaurant, pizzerie, supermarket, piata, parcare subterana si terana, spatii de joaca pentru copii, strazi asfaltate, iluminat stadal, medic de familie, cabinet stomatologic, statie RATB centru Bucuresti.

+

Blocuri cu regim mic de inaltime in Cartierul Latin. Spatii verzi, cu gazon, flori, arbusti decorativi, stejari si alti copaci in jurul fiecarui bloc din Cartierul Latin. Locuri de joaca amenajat conform normelor UE, dotat din abundenta pentru copiii din Cartierul Latin. Farmacia si sfatul medicului pentru tine si familia ta in Cartierul Latin. Piata de legume-fructe si alte produse agro-alimentare chiar interiorul Cartierului Latin. Restaurant + pizzerie in Cartierul Latin. Salon de infrumusetare pentru femei si barbati in Cartierul Latin. Statia RATB in incinta - linia 122 si 222, Prelungirea Ghencea - Piata Victoriei, via Eroilor, cu autobuze Mercedes-Benz, cu capat de linie in interiorul Cartierului Latin. Supermarket cu gama completa de produse in Cartierul Latin. Locuri de parcare terane si subterane pentru fiecare apartament si vizitatorii prorietarilor din Cartierul Latin. Toate strazile si trotuarele din incinta Cartierului Latin sunt asfaltate iar zonele din jurul blocurilor sunt 100% spatii verzi. Toate blocurile sunt cu pod, acoperite cu tigla, pentru a evita surprizele neplacute sau cheltuielile periodice cu terasele blocurilor. Parc de relaxare in Cartierul Latin.
  • Cartierul Latin, str. Prelungirea Ghencea, nr45;
  • Dezvoltator direct si proprietar:
  • 0744-555.555
  • 0758-501.501
  • 0765-113.228
. Apartamente de 2 camere incepand de la 42.000 euro pentru Programul Prima Casa PROFITA ACUM!

* Oferta valabila in limita stocului disponibil.. Parc, restaurant, pizzerie, supermarket, piata, parcare subterana si terana, spatii de joaca pentru copii, strazi asfaltate, iluminat stadal, medic de familie, cabinet stomatologic, statie RATB centru Bucuresti.............