Finisaje si dotari apartamente
- Toti peretii interiori si exteriori sunt construiti din caramida poroterm de 35cm.
- Tencuieli clasice executate manual (tencuiala, tinci, glet, lavabil).
- Sape izolate si elicoptelizate
- Instalatii termice si sanitare cu distribuitor central pentru functionalitate independenta
- Instalatii de alimentare cu gaze naturale prevaute cu sisteme de avertizare si protectie
- Instalatii electrice multicircuit cu panou de siguranta si protectie, sistem impamantare, cablaj paralel pentru marii consumatori casnici ( masina de spalat, plita electrica, AC)
- Numar de prize distribuite echilibrat in toate incaperile
- Instalatie curenti slabi pentru interfon, telefonie si internet
- Centrale termice murale pe gaz cu tiraj fortat cu garantie extinsa
- Calorifere modulare din aluminiu
- Usi celulare de tip Klassen Polonia
- Parchet din lemn triplustratificat trafic intens grosime 14 mm cu exploatare indelungata ce permite pana la 3 reconditionari (raschetare si lacuire)
- Holuri, bai bucatarii placate cu plac ceramice de calitate superioara imbinate intr-un design neutru

Parc, restaurant, pizzerie, supermarket, piata, parcare subterana si terana, spatii de joaca pentru copii, strazi asfaltate, iluminat stadal, medic de familie, cabinet stomatologic, statie RATB centru Bucuresti.

+

Blocuri cu regim mic de inaltime in Cartierul Latin. Spatii verzi, cu gazon, flori, arbusti decorativi, stejari si alti copaci in jurul fiecarui bloc din Cartierul Latin. Locuri de joaca amenajat conform normelor UE, dotat din abundenta pentru copiii din Cartierul Latin. Farmacia si sfatul medicului pentru tine si familia ta in Cartierul Latin. Piata de legume-fructe si alte produse agro-alimentare chiar interiorul Cartierului Latin. Restaurant + pizzerie in Cartierul Latin. Salon de infrumusetare pentru femei si barbati in Cartierul Latin. Statia RATB in incinta - linia 122 si 222, Prelungirea Ghencea - Piata Victoriei, via Eroilor, cu autobuze Mercedes-Benz, cu capat de linie in interiorul Cartierului Latin. Supermarket cu gama completa de produse in Cartierul Latin. Locuri de parcare terane si subterane pentru fiecare apartament si vizitatorii prorietarilor din Cartierul Latin. Toate strazile si trotuarele din incinta Cartierului Latin sunt asfaltate iar zonele din jurul blocurilor sunt 100% spatii verzi. Toate blocurile sunt cu pod, acoperite cu tigla, pentru a evita surprizele neplacute sau cheltuielile periodice cu terasele blocurilor. Parc de relaxare in Cartierul Latin.
  • Cartierul Latin, str. Prelungirea Ghencea, nr45;
  • Dezvoltator direct si proprietar:
  • 0744-555.555
  • 0758-501.501
  • 0765-113.228
. Apartamente de 2 camere incepand de la 42.000 euro pentru Programul Prima Casa PROFITA ACUM!

* Oferta valabila in limita stocului disponibil.. Parc, restaurant, pizzerie, supermarket, piata, parcare subterana si terana, spatii de joaca pentru copii, strazi asfaltate, iluminat stadal, medic de familie, cabinet stomatologic, statie RATB centru Bucuresti.............