Ansamblul rezidential Cartierul latin


Ansamblul rezidential Cartierul Latin se intinde pe o suprafata de aproximativ 150.000 mp, in mod unitar. In acest moment sunt construite 17 blocuri din totalul de 29 cat au fost proiectate, cu regim de inaltime cuprins intre 3 si 7 etaje.


Descrierea unui bloc:
- Subsol tehnic sau prevazut cu boxe si parcari subterane /izolat termic/ fonic /hidro,
- Parter acces dublu in imobil ( intrare principala si secundara) conform ultimelor norme tehnice in domeniu
- Scara de acces in bloc si pe palier bine dimensionata suficient de larga pentru a crea u acces facil locatarilor.
- Balcoanele apartmentelor de la parter sut inchise cu tamplarie PVC (nuanta Stejar) 5 camere rupere termica cu geam termopan 12 -14 mm
- Etaje curente - Etaj 1 - 5
Intre etajele 1 si 5 se regasesc modele diferite de apartamente diferentiate prin suprafete si expuneri diferite fata de punctele cardinale, holuri largi, acces in apartament
- Etajul superior - dispunere de apartamente tip Penthouse cu spatiu cu terase generoase si insorite pentru iubitorii de spatiu si pentru cei ce vor sa se bucure de acest gen de locuinta.
- Podurile imobilelor asigura izolatia termica si fonica intre exterior si etajele superioare pentru un confort sporit al ocupantilor ultimului etaj, ele fiind separate prin placa de beton armat si nu structura de lemn.

Parc, restaurant, pizzerie, supermarket, piata, parcare subterana si terana, spatii de joaca pentru copii, strazi asfaltate, iluminat stadal, medic de familie, cabinet stomatologic, statie RATB centru Bucuresti.

+

Blocuri cu regim mic de inaltime in Cartierul Latin. Spatii verzi, cu gazon, flori, arbusti decorativi, stejari si alti copaci in jurul fiecarui bloc din Cartierul Latin. Locuri de joaca amenajat conform normelor UE, dotat din abundenta pentru copiii din Cartierul Latin. Farmacia si sfatul medicului pentru tine si familia ta in Cartierul Latin. Piata de legume-fructe si alte produse agro-alimentare chiar interiorul Cartierului Latin. Restaurant + pizzerie in Cartierul Latin. Salon de infrumusetare pentru femei si barbati in Cartierul Latin. Statia RATB in incinta - linia 122 si 222, Prelungirea Ghencea - Piata Victoriei, via Eroilor, cu autobuze Mercedes-Benz, cu capat de linie in interiorul Cartierului Latin. Supermarket cu gama completa de produse in Cartierul Latin. Locuri de parcare terane si subterane pentru fiecare apartament si vizitatorii prorietarilor din Cartierul Latin. Toate strazile si trotuarele din incinta Cartierului Latin sunt asfaltate iar zonele din jurul blocurilor sunt 100% spatii verzi. Toate blocurile sunt cu pod, acoperite cu tigla, pentru a evita surprizele neplacute sau cheltuielile periodice cu terasele blocurilor. Parc de relaxare in Cartierul Latin.
  • Cartierul Latin, str. Prelungirea Ghencea, nr45;
  • Dezvoltator direct si proprietar:
  • 0744-555.555
  • 0758-501.501
  • 0765-113.228
. Apartamente de 2 camere incepand de la 42.000 euro pentru Programul Prima Casa PROFITA ACUM!

* Oferta valabila in limita stocului disponibil.. Parc, restaurant, pizzerie, supermarket, piata, parcare subterana si terana, spatii de joaca pentru copii, strazi asfaltate, iluminat stadal, medic de familie, cabinet stomatologic, statie RATB centru Bucuresti.............