Despre Cartierul latin


Complexul rezidential de apartamente "Cartierul Latin" este situat in Vestul Bucurestiului, limitrof marelui cartier Drumul Taberei, cu adresa in strada Prelungirea Ghencea, nr. 45.


Imobile cu inaltimi medii (optime P+5 E + M cu pod).

In cadrul Cartierului Latin accesul pietonal si auto se face pe strazi asfaltate bine dimensionate propice pentru RATB si auto interventii.

Arhitectura moderna, dublata de volumetria si cromatica echilibrata confera imobilelor din cadrul cartierului un plus de stil si eleganta creand o vecinatate prietenoasa.

Dispunerea blocurilor in cadru cartierului este optima ca toti locatarii sa beneficieze de lumina naturala, spatiu aerisit si intimitatea specifica unui camin.

Blocurile sunt proiectate si executate ( conform studiilor de rezistenta) sa confere maxim de siguranta rezistenta la cutremur 8.5 grade, confort termic, si fonic pentru beneficiarii blocurilor.

Oameni ca tine vorbesc despre Despre Cartierul Latin:
Si foarte multi copii pentru ca in general sunt cupluri tinere care au inceput sau incep o nou a viata aici pentru ca sunt si conditii bune pentru asa ceva.

Ioana, Cartier (03-07-2014)
Cele mai multe flori si cei mai multi copaci (verzi) pe care i-am vazut intr-un complex rezidential din Bucuresti :)

Constantin, Bragadiru (04-06-2014)
Cel mai aerisit cartier de blocuri din cate am vazut inainte sa ma decid sa raman aici. Foarte mult verde, liniste, vecini, blocuri ca niste vile :)

Valsile, Bragadiru (10-04-2013)

Parc, restaurant, pizzerie, supermarket, piata, parcare subterana si terana, spatii de joaca pentru copii, strazi asfaltate, iluminat stadal, medic de familie, cabinet stomatologic, statie RATB centru Bucuresti.

+

Blocuri cu regim mic de inaltime in Cartierul Latin. Spatii verzi, cu gazon, flori, arbusti decorativi, stejari si alti copaci in jurul fiecarui bloc din Cartierul Latin. Locuri de joaca amenajat conform normelor UE, dotat din abundenta pentru copiii din Cartierul Latin. Farmacia si sfatul medicului pentru tine si familia ta in Cartierul Latin. Piata de legume-fructe si alte produse agro-alimentare chiar interiorul Cartierului Latin. Restaurant + pizzerie in Cartierul Latin. Salon de infrumusetare pentru femei si barbati in Cartierul Latin. Statia RATB in incinta - linia 122 si 222, Prelungirea Ghencea - Piata Victoriei, via Eroilor, cu autobuze Mercedes-Benz, cu capat de linie in interiorul Cartierului Latin. Supermarket cu gama completa de produse in Cartierul Latin. Locuri de parcare terane si subterane pentru fiecare apartament si vizitatorii prorietarilor din Cartierul Latin. Toate strazile si trotuarele din incinta Cartierului Latin sunt asfaltate iar zonele din jurul blocurilor sunt 100% spatii verzi. Toate blocurile sunt cu pod, acoperite cu tigla, pentru a evita surprizele neplacute sau cheltuielile periodice cu terasele blocurilor. Parc de relaxare in Cartierul Latin.
  • Cartierul Latin, str. Prelungirea Ghencea, nr45;
  • Dezvoltator direct si proprietar:
  • 0744-555.555
  • 0758-501.501
  • 0765-113.228
. Apartamente de 2 camere incepand de la 42.000 euro pentru Programul Prima Casa PROFITA ACUM!

* Oferta valabila in limita stocului disponibil.. Parc, restaurant, pizzerie, supermarket, piata, parcare subterana si terana, spatii de joaca pentru copii, strazi asfaltate, iluminat stadal, medic de familie, cabinet stomatologic, statie RATB centru Bucuresti.............