Apartament 2 camere Cartierul Latin, tip D1 - M9


Acest tip de apartament este ocupat in general de persoane active din punct de vedere social, pentru care spatiul de gatit (bucataria) nu este o prioritate.
Prin configurarea apartamentului (bucataria deschisa) spatiul mixt living-bucatarie confera multiple posibilitati de amenajare intr-un stil modern in spiritul ideii de spatiu deschis.
Potentialul apartamentului este ridicat prin spatiul disponibil in terasa acestuia, ce poate fi foarte usor inchisa si folosita in logica persoanelor ce ocupa acest spatiu.

- Model apartament: D1- M9
- Bloc: D1
- Regim de inaltime: S+P+5+M+Pod
- Numar de camere: 1
- Etaj: M
- Suprafata cota indiviza teren in proprietate: 15.64 mp
- Numar balcoane/terase: 1
- Suprafata balcon/terasa: 12.34 mp
- Orientare geografica: Est
- Tip parcare imobil: subterana

Vă place acest model? Iată lista de apartamente tip D1-m9 disponibile:
  • OFERTĂ PROMOŢIONALĂ!!! GRATUIT, BOXĂ LA SUBSOL DE PÂNĂ LA 22MP! ACUM!
  • ap. M10, etaj 6, suprafaţă construită 77.11 mp, ieftin, cel mai mic preţ, numai: 46000 EURO (TVA inclus), ideal "Prima Casa"
  • Blocul are garaj subteran 120 de locuri, liftul funcţionează până în subsol!
  • acesta este singurul apartament rămas disponibil din acest model!
  • pentru vizionare, vă rugăm sunaţi acum!

Parc, restaurant, pizzerie, supermarket, piata, parcare subterana si terana, spatii de joaca pentru copii, strazi asfaltate, iluminat stadal, medic de familie, cabinet stomatologic, statie RATB centru Bucuresti.

+

Blocuri cu regim mic de inaltime in Cartierul Latin. Spatii verzi, cu gazon, flori, arbusti decorativi, stejari si alti copaci in jurul fiecarui bloc din Cartierul Latin. Locuri de joaca amenajat conform normelor UE, dotat din abundenta pentru copiii din Cartierul Latin. Farmacia si sfatul medicului pentru tine si familia ta in Cartierul Latin. Piata de legume-fructe si alte produse agro-alimentare chiar interiorul Cartierului Latin. Restaurant + pizzerie in Cartierul Latin. Salon de infrumusetare pentru femei si barbati in Cartierul Latin. Statia RATB in incinta - linia 122 si 222, Prelungirea Ghencea - Piata Victoriei, via Eroilor, cu autobuze Mercedes-Benz, cu capat de linie in interiorul Cartierului Latin. Supermarket cu gama completa de produse in Cartierul Latin. Locuri de parcare terane si subterane pentru fiecare apartament si vizitatorii prorietarilor din Cartierul Latin. Toate strazile si trotuarele din incinta Cartierului Latin sunt asfaltate iar zonele din jurul blocurilor sunt 100% spatii verzi. Toate blocurile sunt cu pod, acoperite cu tigla, pentru a evita surprizele neplacute sau cheltuielile periodice cu terasele blocurilor. Parc de relaxare in Cartierul Latin.
  • Cartierul Latin, str. Prelungirea Ghencea, nr45;
  • Dezvoltator direct si proprietar:
  • 0744-555.555
  • 0758-501.501
  • 0765-113.228
. Apartamente de 2 camere incepand de la 42.000 euro pentru Programul Prima Casa PROFITA ACUM!

* Oferta valabila in limita stocului disponibil.. Parc, restaurant, pizzerie, supermarket, piata, parcare subterana si terana, spatii de joaca pentru copii, strazi asfaltate, iluminat stadal, medic de familie, cabinet stomatologic, statie RATB centru Bucuresti.............