Apartament 2 camere Cartierul Latin, tip D1- 42


-Apartamentul nr . 42 din blocul D1 Cartierul Latin dispune de o suprafata deosebita distribuita echilibrat in zona de acces, spatiu activ si zona de odihna si relaxare.
-Cele doua terase sunt inchise cu tampalrie pvc si geam termopan se pot folosii ca spatiu activ , spatiu depozitare sau relaxare - gen seara sau terasa de luat masa.
-Din hol se acceseaza un spatiu imens de depozitare sau configurare dresing cu un volum de aproximativ 14 metri cubi
-Boxa subterana cu suprafata intre 9-15 mp.

- Model apartament: D1- 42
- Bloc: D1
- Regim de inaltime: S+P+5+M+Pod
- Numar de camere: 2
- Etaj: Parter
- Suprafata cota indiviza teren in proprietate: 17.58 mp
- Numar balcoane/terase: 2
- Suprafata balcon 1/terasa 1: 6.49 mp
- Suprafata balcon 2/terasa 2: 6.02 mp
- Orientare geografica: Est si Vest
- Tip parcare imobil: subterana

Vă place acest model? Iată lista de apartamente tip D1-42 disponibile:
 • OFERTĂ PROMOŢIONALĂ!!! GRATUIT, BOXĂ LA SUBSOL DE PÂNĂ LA 22MP! ACUM!
 • ap. 42, etaj P, suprafaţă construită 108.08 mp, ieftin, cel mai mic preţ, numai: 62000 EURO (TVA inclus), ideal "Prima Casa"
 • Blocul are garaj subteran 120 de locuri, liftul funcţionează până în subsol!
 • OFERTĂ PROMOŢIONALĂ!!! GRATUIT, BOXĂ LA SUBSOL DE PÂNĂ LA 22MP! ACUM!
 • ap. 41, etaj P, suprafaţă construită 107.8 mp, ieftin, cel mai mic preţ, numai: 65000 EURO (TVA inclus), ideal "Prima Casa"
 • Blocul are garaj subteran 120 de locuri, liftul funcţionează până în subsol!

Parc, restaurant, pizzerie, supermarket, piata, parcare subterana si terana, spatii de joaca pentru copii, strazi asfaltate, iluminat stadal, medic de familie, cabinet stomatologic, statie RATB centru Bucuresti.

+

Blocuri cu regim mic de inaltime in Cartierul Latin. Spatii verzi, cu gazon, flori, arbusti decorativi, stejari si alti copaci in jurul fiecarui bloc din Cartierul Latin. Locuri de joaca amenajat conform normelor UE, dotat din abundenta pentru copiii din Cartierul Latin. Farmacia si sfatul medicului pentru tine si familia ta in Cartierul Latin. Piata de legume-fructe si alte produse agro-alimentare chiar interiorul Cartierului Latin. Restaurant + pizzerie in Cartierul Latin. Salon de infrumusetare pentru femei si barbati in Cartierul Latin. Statia RATB in incinta - linia 122 si 222, Prelungirea Ghencea - Piata Victoriei, via Eroilor, cu autobuze Mercedes-Benz, cu capat de linie in interiorul Cartierului Latin. Supermarket cu gama completa de produse in Cartierul Latin. Locuri de parcare terane si subterane pentru fiecare apartament si vizitatorii prorietarilor din Cartierul Latin. Toate strazile si trotuarele din incinta Cartierului Latin sunt asfaltate iar zonele din jurul blocurilor sunt 100% spatii verzi. Toate blocurile sunt cu pod, acoperite cu tigla, pentru a evita surprizele neplacute sau cheltuielile periodice cu terasele blocurilor. Parc de relaxare in Cartierul Latin.
 • Cartierul Latin, str. Prelungirea Ghencea, nr45;
 • Dezvoltator direct si proprietar:
 • 0744-555.555
 • 0758-501.501
 • 0765-113.228
. Apartamente de 2 camere incepand de la 42.000 euro pentru Programul Prima Casa PROFITA ACUM!

* Oferta valabila in limita stocului disponibil.. Parc, restaurant, pizzerie, supermarket, piata, parcare subterana si terana, spatii de joaca pentru copii, strazi asfaltate, iluminat stadal, medic de familie, cabinet stomatologic, statie RATB centru Bucuresti.............