Apartamente Cartierul Latin


Tipuri de apartamente in Cartierul Latin:

* garsoniera - studio, suprafete intre 56-73 mp - pret mediu 560 euro/mp
* garsoniera tip Penthouse, suprafata 73 mp terasa 18 mp, pret mediu 560 euro/mp
* apartamente cu 2 camere modele multiple, suprafete intre 50 si 100 mp, pret mediu 640 euro/mp
* apartamente cu 2 camere tip Penthouse, suprafata 147 mp, terasa 56mp, pret mediu 480 euro/mp
* apartamente cu 3 camere, suprafete de 112- 140 mp, pret mediu 550 euro/mp
* apartamente cu 3 camere tip Penthouse, suprafata de 136 mp, terasa de 30 mp, pret mediu 514 euro/mp
* apartamente cu 4 camere, suprafata de 156 mp, pret mediu 560 euro/mp.


Va oferim doua modalitati de prezentare a ofertelor disponibile in Cartierul Latin:

- lista de preturi: tabel complet cu toate apartamentele disponibile, cu toate detaliile tehnice si schite, avand posibilitatea de a accesa si vizualiza toate informatiile, poze si filamari video pentru fiecare;

- lista de modele de apartamente: tipurile de structurare a habitatului, cu schite, fotografii si video, plus descrieri ample si informatii structurate, avand posibilitatea accesarii tuturor apartamentelor disponibile pentru fiecare model in parte.

Va asteptam pentru o analiza completa si vizionari placute!

Parc, restaurant, pizzerie, supermarket, piata, parcare subterana si terana, spatii de joaca pentru copii, strazi asfaltate, iluminat stadal, medic de familie, cabinet stomatologic, statie RATB centru Bucuresti.

+

Blocuri cu regim mic de inaltime in Cartierul Latin. Spatii verzi, cu gazon, flori, arbusti decorativi, stejari si alti copaci in jurul fiecarui bloc din Cartierul Latin. Locuri de joaca amenajat conform normelor UE, dotat din abundenta pentru copiii din Cartierul Latin. Farmacia si sfatul medicului pentru tine si familia ta in Cartierul Latin. Piata de legume-fructe si alte produse agro-alimentare chiar interiorul Cartierului Latin. Restaurant + pizzerie in Cartierul Latin. Salon de infrumusetare pentru femei si barbati in Cartierul Latin. Statia RATB in incinta - linia 122 si 222, Prelungirea Ghencea - Piata Victoriei, via Eroilor, cu autobuze Mercedes-Benz, cu capat de linie in interiorul Cartierului Latin. Supermarket cu gama completa de produse in Cartierul Latin. Locuri de parcare terane si subterane pentru fiecare apartament si vizitatorii prorietarilor din Cartierul Latin. Toate strazile si trotuarele din incinta Cartierului Latin sunt asfaltate iar zonele din jurul blocurilor sunt 100% spatii verzi. Toate blocurile sunt cu pod, acoperite cu tigla, pentru a evita surprizele neplacute sau cheltuielile periodice cu terasele blocurilor. Parc de relaxare in Cartierul Latin.
  • Cartierul Latin, str. Prelungirea Ghencea, nr45;
  • Dezvoltator direct si proprietar:
  • 0744-555.555
  • 0758-501.501
  • 0765-113.228
. Apartamente de 2 camere incepand de la 42.000 euro pentru Programul Prima Casa PROFITA ACUM!

* Oferta valabila in limita stocului disponibil.. Parc, restaurant, pizzerie, supermarket, piata, parcare subterana si terana, spatii de joaca pentru copii, strazi asfaltate, iluminat stadal, medic de familie, cabinet stomatologic, statie RATB centru Bucuresti.............